<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1286522.jpg

OTANPA TÄSSÄ TIRSAT SILLÄ AIKAA KUN EMÄNTÄ PAKKAA...

 

Lenni pääsi ensimmäiselle ulkomaanmatkalleen 2 ½ -vuotiaana, siis huomattavasti aikaisemmin kuin emäntänsä ja hänen ihmislapsensa! (Näin se tärkeysjärjestys muuttuu...)

Kävimme perjantaina 8.2. pikavisiitillä Tallinnassa, jossa oli KV-näyttely.

Aika nöyrin mielin sinne menimme, sillä tavoitteena oli saada lähinnä kokemusta ulkomaisesta koiranäyttelytouhusta. Toisaalta Lenni on lähes aina saanut tuomarilta kuin tuomarilta ERIn, joten mielessä ei edes käynyt, että sieltä voisi tulla jotain muutakin. Näyttelyluettelosta selvisi, että valioluokassa Lennin kanssa kilpailemassa oli yksi kansainvälinen muotovalio ja yksi Eestin muotovalio, joten pientä mahdollisuutta Sertiin ja Cacibiin oli, vaikka myös avoimessa luokassa oli hyviä koiria. Tuomari Lilian Hanniste kuitenkin tykkäsi Lennistä. Lausunto on tässä vapaasti suomennettuna:

"Hyvä tyyppi ja koko, kaunis pää, oikea purenta, tummat silmät. Hyvä korvien asento, kaunis ylälinja. Oikea hännänasento, rintakehä voisi olla syvempi. Hyvät jalat, liikkuu vapaasti."

 

Mutta sitten tuli se karmea totuus:

"Karva on liian lyhyt! Ei voi arvostella karvanlaatua."

Niin siinä kuitenkin kävi, että Lennin näyttelyuran toinen EH tuli.

 

Tiesitkö muuten, että se punainen muovinauha on aika kallista, noin 2440 €/metri?  Senköhän takia ne antavat näyttelyissä aina niin pienen pätkän?!

 

Tällä kertaa ei siis sertiä eikä cacibia meille suotu. Täytyy ruveta suunnittelemaan seuraavaa ulkomaan reissua... (ja ruveta lottoamaan).

 

1286523.jpg

Lenni Laivakoira