Vaikka vielä talvea vietetäänkin, niin on aika kurkistaa kevään muotia. Kuuluisa muotitoimittajamme Lenni on ottanut selvää, mitä kaikkea tämän kevään muoti meille tavallisille tallaajille tuo mukanaan. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

- No, mitä uutta kevät tuo tullessaan, Lenni?

- Muoti näyttäisi tällä hetkellä olevan tosi iloista ja eloisaa, suorastaan hyppelevää. Väreistä jos puhutaan, niin talven ehdoton hitti, harmaa, on nyt kevättä kohti vaihtumassa raikkaaseen mustaan. Pienissä yksityiskohdissa saattaa vielä harmaata näkyä, mutta sekin on muuttumassa upeaksi hopean sävyksi. Muoti suosii nyt virtaviivaisia turkkeja, ja muutenkin tiukkaa kuosia. Alaspäin levenevä leikkaus on ehdottomasti vanhanaikaista. Pepun pitää olla nyt tiukka.

 

Jos kampauksista puhutaan, niin muodikkain kampaus on tällä hetkellä siisti, ei mitään vanhahtavia pulisonkeja. Myös parta leikataan muotoon tyylikkäästi. Kulmakarvoja korostetaan. Muodikkain kulmakarva on nyt nenänpäähän ulottuva ja voimakkaasti vaalennettu, pisaranmuotoinen tupsu. Nenänpään on ehdottomasti oltava musta. Korvien asentoa saa vapaasti vaihdella. Trendikkäimmät ovat kauniisti laskeutuvat korvat, jotka saa kätevästi muutettua eri tilanteisiin sopiviksi. Tänä keväänä häntää pidetään tyylikkäästi pystyssä, mieluiten hiukan sapelimaisesti selän päälle kaartuen.

 

Näillä ohjeilla jokainen pystyy olemaan muodikas. Täytyy kuitenkin muistaa, että elegantti käytös kruunaa koko komeuden. Tyylikkäinkin olemus saa pahan tahran, jos erehtyy pissaamaan naapurin postilaatikon juureen. Se on suorastaan kardinaalivirhe.”

- Kiitos Lenni tästä muotikatsauksesta.

 

Ja katsotaanpa sitten muotitoimittajamme vierailua kauneushoitolassa. Näyttelytrimmin teki tällä kertaa Merike. Kiitos!

 

 1265010.jpg