<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lenni Lappeenrannassa. Jäätä maton alla. Emäntä myös jäässä, vaan ei maton alla.

Toppatakkia tarvittiin välillä. Kehän laidalla oli hieman ahdasta, mutta ei kuitenkaan ahdistavaa. Totesimme kuitenkin, että aika kului paljon mukavammin VIP-katsomossa, joka oli selvästi lämpimämpi kuin kehä.


Lenni istui VIP-katsomossa tärkeän näköisenä lämmittelemässä ja katselemassa pippuri-suola-käppänöiden kehää. Välillä juostiin hallia kiertävää käytävää katsomojen takana.

1404542.jpg

KYLLÄ MÄ TOLLE TYTÖLLE ERIN ANTAISIN

 

Näyttelypäivästä tuli pitkä. Illalla nukutti kovasti. Matkustamista ja autossa olemista oli tullut tarpeeksi. Emäntää väsytti jännittäminen.

 

Miten näyttely?

Lenni sai ERIn ja se tuntui siinä vaiheessa jo voitolta. ERIt olivat tosi tiukassa eilen. Pippurikoirista vain 2 sai erin. Molemmat olivat Julius-koiria!  = D

Musta-hopeista 3 sai erin.

 

Lenni oli myös paras uros ja sai cacibin.  Hetkeä myöhemmin se valittiin vielä rodun parhaaksi. Siinä vaiheessa ei enää palellut, vaan halli tuntui suloisen lämpimältä ja aurinkokin paistoi...

 

1404553.jpg

 

Jäimme kokeilemaan onneamme vielä ryhmäkehään, mutta siellä riitti yksi kierros ja kotimatka alkoi. Eikä edes harmittanut.

 

Ai niin, korvat olivat kehittyneet viikossa huimasti!  ; - )

Nyt ne olivat tuomarin mielestä hyvät.

"Erinomaiset mittasuhteet, sopiva luusto. Hyvä kuono-osa. Hyvät silmät ja korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Täyteläinen eturinta. Riittävät etukulmaukset. Oikeanmallinen rintakehä. Hyvä takaosa. Erinomainen karvanlaatu. Riittävä askelpituus. Aavistuksen leveä edestä." (no, emäntä on takaa...)

 

1404550.jpg

ANNA NYT VAAN SE MAKKARA